Bors de peste - Retete Culinare

Bors de peste


Iti trebuie:
  • 1 peste ( caras, crap, salau, biban )
  • 5 cartofi
  • 2 cepe
  • 4 ardei grasi
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • 1,5 l bors
  • leustean
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pestele, il cureti de solzi si de intestine si il tai in bucati de dimensiuni potrivite.
  2. Cureti si speli bine toate legumele si le tai dupa preferinte.
  3. Pui legumele la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  4. Cand legumele sunt aproape gata, adaugi pestele si mai lasi sa fiarba impreuna maxim 15 minute (in functie de marimea pestelui).
  5. Adaugi sare, piper si borsul si mai lasi sa dea cateva clocote.
  6. Cand borsul este gata, adaugi leustean tocat marunt.
  7. Usturoiul zdrobit il freci cu ulei pana devine o pasta, adaugi un strop de otet si ardei iute (dupa gust), apoi diluezi cu zeama din borsul de peste.
  8. Scoti pe un platou pestele fiert si zarzavatul pe care il servesti cu mujdei si, separat, servesti borsul in care se recomanda un strop de mujdei.
  9. Pofta buna!

Bors de peste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.