Peste in sos de smantana - Retete Culinare

Peste in sos de smantana


Iti trebuie:
  • 1 calcan ( sau orice alt peste preferat de familia dumneavoastra )
  • 800 ml smantana
  • zeama de la  2 lamai
  • 3 catei de usturoi
  • 300 ml vin alb
  • 1/2 legatura marar
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita otet
  • 1 pachet de unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pestele, il cureti si il portionezi in bucati potrivite.
  2. Sarezi pestele si il lasi la rece 1/2 h.
  3. Treci pestele prin faina si il prajesti in ulei incins.
  4. Pentru sosul de smantana, pui la topit untul, smantana o diluezi cu vinul alb si zeama de lamaie si adaugi amestecul peste untul topit.
  5. Lasi la fiert aproximativ 10 minute.
  6. Adaugi zaharul, otet, piper si sare (dupa gust) si mararul tocat marunt.
  7. Calcanul prajit il asezi intr-o tava, acoperi cu acest sos si il dai la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
  8. Pofta buna!

Peste in sos de smantana





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste in sos de smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste in sos de smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.