Papanasi cu dulceata - Retete Culinare

Papanasi cu dulceata


Iti trebuie:
  • 800 g branza de vaci
  • 5 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja de lamaie
  • zahar vanilat
  • frisca lichida
  • dulceata
  • faina cat cuprinde
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina impreuna cu praful de copt.
  2. Spargi ouale unul cate unul si te asiguri ca sunt proaspete.
  3. Amesteci ouale cu branza, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat.
  4. Adaugi faina pana obtii un aluat moale, lipicios.
  5. Din aluat tai cu un pahar gogosi, carora le faci cate o gaura in mijloc cu degetul sau cu ajutorul unui pahar mai mic.
  6. Le pui la prajit intr-o baie de ulei incins.
  7. Separat, formezi bilute din aluat pe care le asezi peste gaura papanasilor pe care le prajesti la fel.
  8. Servesti papanasii cu smantana si cu dulceata, dupa preferinta.
  9. Pofta buna!

Papanasi cu dulceata




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Papanasi cu dulceata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Papanasi cu dulceata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.