Ciorba de sturion - Retete Culinare

Ciorba de sturion


Iti trebuie:
  • 1 sturion ( sau orice alt peste )
  • 5 cartofi
  • 300 g varza dulce
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 3 ardei grasi
  • 1 galbenus
  • 300 ml smantana pentru gatit
  • lesutean
  • sare
  • piper
  • otet
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput cureti pestele de solzi, de intestine, il clatesti in mai multe ape, il tai in bucati si il sarezi.
  2. Lasi pestele la rece 30 de minute, timp in care te pui sa cureti si sa speli bine legumele.
  3. Legumele taiate le pui la fiert, mai putin cartoful, pe care il adaugi cand celelalte legume sunt aproape fierte.
  4. Cand si cartoful este aproape fiert, adaugi pestele si mai lasi impreuna la foc aproximativ jumatate de ora.
  5. Sarezi si acresti dupa gust si dregi cu galbenus de ou si smantana.
  6. La sfarsit, adaugi leustean tocat.
  7. Pofta buna!

Ciorba de sturion


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de sturion "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de sturion - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.