Rulouri de vinete umplute cu branza - Retete Culinare

Rulouri de vinete umplute cu branza


Iti trebuie:
  • 3 vinete
  • 1 ardei capia
  • 100 g rucola
  • 400 g branza de vaci
  • 2 fire de maghiran
  • 3 lingurite msutar iute
  • piper
  • sare
  • 1 lingurita otet balsamic
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine vinetele, le stergi cu un prosop de bucatarie, si tai felii subtiri pe lungime.
  2. Sarezi si piperezi feliile de vinete si le lasi deoparte 10 minute.
  3. Speli rucola, o scuturi bine de apa si indepartezi coditele mai lungi.
  4. Toci un pumn de rucola si frunzulitele de maghiran.
  5. Stergi feliile de vanata si le prajesti in uleiul incins, pana se rumenesc frumos pe ambele parti.
  6. Lasi vinetele sa se scurga pe hartie absorbanta si amesteci mai intai branza de vaci cu mustarul, adaugi rucola tocata si maghiranul si condimentezi cu sare si piper.
  7. Intinzi umplutura pe feliile de vanata, pe care le rulezi (le fixezi, eventual, cu scobitori) si le asezi pe un platou adanc, impreuna cu restul de rucola.
  8. Presari peste rulouri cubuletele de ardei, apoi le stropesti cu ulei.
  9. Pofta buna!

Rulouri de vinete umplute cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri de vinete umplute cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri de vinete umplute cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.