Mancarica de bame - Retete Culinare

Mancarica de bame


Iti trebuie:
  • 1 kg bame
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 4 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • bors
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Cureti bine bamele, le speli si le pui la oparit in apa fierbinte cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au tras un clocot le scoti, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
  3. Incingi intr-o cratita 3 linguri de ulei, adaugi bamele scurse bine de apa si le inabusi usor.
  4. Cureti ceapa, o speli, o tai sub forma de pestisori, o calesti in restul de ulei, dupa care stingi totul cu o ceasca de supa sau de apa.
  5. Adaugi sare si o parte din verdeata tocata marunt.
  6. Torni ceapa peste bame si pui rosiile taiate felii, dupa care lasi sa fiarba la foc mic, timp de 30 de minute.
  7. Servesti mancarea cu felioare de lamaie si cu restul de verdeata tocata fin deasupra.
  8. Pofta buna!

Mancarica de bame

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de bame "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de bame - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.