Chec cu carne tocata - Retete Culinare

Chec cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 1 kg carne tocata ( amestec vita si porc )
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 oua
  • 60 g pesmet
  • 5 linguri patrunjel verde
  • 150 g parmezan
  • 5 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita zahar
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti cepele, le tai cubulete si o pui la calit in ulei.
  2. Cand ceapa isi schimba culoarea, adaugi carnea tocata, jumatate din parmezan, pesmetul, patrunjelul si amesteci bine.
  3. Iei vasul de pe foc si adaugi si ouale.
  4. Amesteci bine pana ce se omogenizeaza compozitia.
  5. Ungi o tava cu ulei si asezi compozitia in ea, apoi o incalzesti la 180 de grade Celsius.
  6. Oparesti rosiile, le cureti de pielita si de seminte si le tai cubulete.
  7. Toci marunt usturoiul si il pui la calit in unt impreuna cu rosiile.
  8. Adaugi zahar dupa gust, sare si piper.
  9. Stropesti carnea din tava cu putin sos, o acoperi si o coci 1 ora.
  10. La fiecare 10 minute, stropesti friptura cu sos.
  11. Pofta buna!

Chec cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.