Dovlecei umpluti cu ciuperci - Retete Culinare

Dovlecei umpluti cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 6 dovlecei zucchini
  • 200 g ciuperci
  • 12 masline negre
  • sare
  • piper
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 galbenusuri
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri pesmet
  • boia de ardei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine dovleceii si ii stergi cu un prosop de bucatarie.
  2. Tai dovleceii pe lung in doua si, cu o lingurita, scobesti miezul, apoi asezi dovleceii in apa clocotita cu putina sare si, dupa circa 3 minute, scoti dovleceii, ii scurgi de apa si ii lasi sa se raceasca.
  3. Tai ardeiul in doua, il cureti de samburi si il tai fasii.
  4. Ciupercile, curatate, le tai felioare, maslinele, scurse de zeama, le tai in doua si inlaturi samburii.
  5. Toci si patrunjelul marunt. infierbanti uleiul intr-o tigaie, calesti legumele, apoi adaugi maslinele si patrunjelul, potrivesti gustul de sare, piper si boia.
  6. Umpli jumatatile de dovlecei cu aceasta compozitie.
  7. Amesteci galbensurile cu parmezanul ras si intinzi compozitia peste dovleceii umpluti.
  8. Presari pesmet, asezi dovleceii intr-o tava si o dai la cuptor pentru circa 15 minute.
  9. Pofta buna!

Dovlecei umpluti cu ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei umpluti cu ciuperci  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.