Placinta cu vinete si dovlecei - Retete Culinare

Placinta cu vinete si dovlecei


Pentru aluat iti trebuie:
  • 350 g faina
  • 130 g unt rece
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita oregano
  • 100 ml apa rece
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 2 vinete
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 3 ardei kapia
  • 350 g ciuperci
  • rosii cherry
Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat din ingredientele de mai sus si cand aluatul este omogen, il pui intr-o folie de plastic si il tii la frigider pentru 30 de minute.
  2. Intre timp, pregatesti legumele: taiate bucati mari, le aranjezi pe o tava cu hartie de copt, le stropesti cu ulei de masline si presari sare.
  3. Coci legumele la foc mediu circa 20 de minute, apoi le scurgi de zeama lasata.
  4. Pe blatul de lucru presarat cu faina, intinzi aluatul in forma de disc cu grosimea de 3-4 mm si il transferi apoi pe o hartie de copt.
  5. Asezi legumele in centrul discului, lasand margini libere de vreo 5 cm, apoi aduni marginile peste umplutura si coci tarta la foc mediu timp de 40-45 de minute.
  6. Pofta buna!

Placinta cu vinete si dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu vinete si dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu vinete si dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.