Casata cu nectarine si caise - Retete Culinare

Casata cu nectarine si caise


Iti trebuie:
  • 8 caise
  • 4 piersici
  • 4 nectarine
  • 3 pachetele zahar vanilat
  • 100 ml vin alb
  • 2-3 linguri miere de albine
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • 400 ml frisca lichida
  • 6 foi de gelatina
Pregatesti asa:
  1. Cureti fructele de coaja astfel: le pui in apa clocotita, dupa care le indepartezi pielitele si samburii.
  2. Mixezi fructele pana cand obtii un piure fin.
  3. Separat, inmoi gelatina in apa rece 10 minute.
  4. Fierbi vinul cu mierea de albine, zaharul vanilat, zeama si coaja de lamaie, adaugi piureul de fructe si lasi sa fiarba la foc mic, circa 5 minute, apoi il iei de pe foc.
  5. Adaugi gelatina in piureul de fructe fierbinte si amesteci pana se incorporeaza.
  6. Dupa ce se raceste complet, amesteci piureul cu frisca, torni compozitia intr-o forma de chec si o pui la frigider peste noapte.
  7. A doua zi, scufunzi fundul tavii in apa fierbinte pentru o secunda si o rastorni pe un platou.
  8. Decorezi cu ce ai la indemana.
  9. Pofta buna!

Casata cu nectarine si caise




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Casata cu nectarine si caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Casata cu nectarine si caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.