Piept de pui cu sunca la cuptor - Retete Culinare

Piept de pui cu sunca la cuptor


Iti trebuie:
  • 10 felii de piept de pui
  • 10 felii de cascaval
  • 10 felii de sunca presata
  • 5 felii de bacon
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri pesmet
Pentru sos iti trebuie:
  • 400 g smantana
  • 1 conserva porumb dulce
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 250 g maioneza
Pregatesti asa:
  1. Speli bine feliile de pui, le tamponezi cu un servet de bucatarie si le bati usor cu ciocanul de snitele.
  2. Condimentezi cu sare si piper si le treci prin faina si ouale batute.
  3. Ungi o tava yena cu ulei si presari pesmet.
  4. Pui in tava un rand de carne, apoi un rand de cascaval, un rand de sunca presata, si tot asa pana se termina ingredientele.
  5. Ultimul strat trebuie sa fie cu felii de bacon.
  6. Acoperi vasul cu staniol si il dai la cuptor pentru 45 de minute, apoi iei staniolul de pe tava si mai dai tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se rumeneste baconul de deasupra.
  7. Pentru sosul tartar amesteci bine toate ingredientele; usturoiul trebuie pisat, iar patrunjelul tocat marunt.
  8. Feliezi preparatul a doua zi si il servesti cu sos tartar.
  9. Pofta buna!

Piept de pui cu sunca la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu sunca la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu sunca la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.