Friptura de aripioare - Retete Culinare

Friptura de aripioare


Iti trebuie:
  • 12 aripioare de pui
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 crenguta rozmarin
  • 1 crenguta de salvie
  • 1 capatana suturoi
  • 250 g masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • zeama de la 2 lamai
  • 3 foi de dafin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Faci un sos din zeama de lamaie, uleiul de masline, sare, piper, cei 4 catei de usturoi zdrobiti, rozmarinul, frunzele de dafin, salvia si amesteci bine pana cand se intrepatrund toate aromele.
  2. Speli bine pulpele de pui si le adaugi in acest sos.
  3. Acoperi castronul si-l pui la rece pentru 30 de minute.
  4. Asezi apoi aripioarele marinate intr-o tava, adaugi printre ele felii de lamaie, masline si capatana de usturoi necuratata de coaja (dar spalata bine) si taiata pe jumatate.
  5. Stropesti cu sosul marinat si introduci tava in cuptorul incins pentru 40 de minute, pana se rumenesc frumos deasupra.
  6. Servesti aripioarele calde.
  7. Pofta buna!

Friptura de aripioare




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de aripioare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de aripioare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.