Bezea cu nuca - Retete Culinare

Bezea cu nuca


Iti trebuie:
  • 400 g nuci
  • 400 g zahar pudra
  • 3 albusuri de ou
  • 1 lingura otet
  • zeama de lamaie
  • 3 plicuri zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile de ou spuma tare cu un praf de sare pana cand obtii o spuma consistenta.
  2. Amesteci albusurile cu zaharul pudra turnat in ploaie si otetul si continui sa bati.
  3. Bezeaua obtinuta o imparti in doua parti.
  4. In prima parte adaugi toata nuca tocata cat mai fin si putina zeama de lamaie.
  5. Intr-o tava tapetata cu hartie cerata asezi prima parte de bezea amestecata cu nuci.
  6. Deasupra asezi cealalta parte de bezea, cea care ne-a mai ramas.
  7. Cu un cutit bine ascutit tai baghete (fasii dreptunghiulare).
  8. le iei cu o paleta si le asezi in tava tapetata cu hartie de copt si le coci la foc potrivit.
  9. Cuptorul trebuie sa fie incins bine cand dai tava la copt.
  10. Le presari cu zahar pudra vanilat, dupa ce s-au racit.
  11. Pofta buna!

Bezea cu nuca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bezea cu nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Bezea cu nuca" Bezea cu nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Bucur Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi Fara nota
Abia astept sa incerc aceasta reteta, nu stiu de ce, dar mi s-a facut din senin o pofta de bezele..




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.