Tarta cu agrise - Retete Culinare

Tarta cu agrise


Pentru aluat iti trebuie:
  • 350 g faina
  • 25 g drojdie
  • 80 ml caldut
  • 40 g zahar
  • 40 g unt topit
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 600 g agrise
  • 4 oua
  • 300 g smantana
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri fulgi de migdale
  • 2 linguri zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat din ingredientele de mai sus astfel: desfaci faina in laptele caldut cu putin zahar si torni acest amestec treptat peste faina cernuta, avand grija sa framanti incontinuu.
  2. Adaugi apoi si grasimea, restul de zahar, sarea si oul si continui sa framanti.
  3. Dupa ce ai obtinut un aluat omogen il acoperi cu un servet si il lasi intr-un loc caldut circa 30 de minute ca sa creasca.
  4. Cureti fructele de codite, le speli si le stergi.
  5. Intinzi aluatul in forma unsa cu ulei si tapetata cu faina, asezi fructele si lasi 15 minute sa se odihneasca.
  6. Incingi cuptorul la 180°C.
  7. Bati ouale cu smantana si zaharul.
  8. Compozitia o torni deasupra tartei, presari fulgii de migdale si dai tava la cuptor pentru 40 de minute.
  9. Tarta o servesti calda, presarata cu zahar pudra.
  10. Pofta buna!

Tarta cu agrise


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu agrise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu agrise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.