Placinte cu telemea si marar - Retete Culinare

Placinte cu telemea si marar


Pentru aluat iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri ulei
  • apa calduta
  • sare
  • 1 ou
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 450 g telema de oaie
  • 3 oua
  • 1 legatura marar
  • frunze de ceapa verde ( optional )
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Desfaci drojdia in apa calduta si o adaugi peste faina cernuta.
  2. Framanti aluatul adaugand treptat oul, uleiul si apa calduta.
  3. Daca aluatul iti iese prea moale mai adaugi faina.
  4. Framanti bine aluatul si adaugi un praf de sare.
  5. Cand aluatul se desprinde de pe maini este gata.
  6. Il acoperi si il lasi la loc cald, pentru a creste.
  7. Dupa ce a crescut aluatul, mai framanti o data si il imparti in douazeci de bucati egale.
  8. Pregatesti umplutura asa:
  9. Branza de oaie trebuie sa fie maturata bine.
  10. O dai pe razatoarea mare, adaugi ouale batute bine, frunzele de ceapa si mararul, tocate foarte bine.
  11. Amesteci bine toate ingredientele.
  12. Intinzi cate o foaie groasa de 1 cm de aluat, pui la mijloc cate putin din crema de branza.
  13. Indoi foaia si presezi bine marginile pentru a le lipi.
  14. Lasi branzoaicele sa creasca 10 minute, apoi le prajesti in ulei incins pana cand se rumenesc uniform.
  15. Pofta buna!

Placinte cu telemea si marar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinte cu telemea si marar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinte cu telemea si marar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.