Tocanita cu pui si praz - Retete Culinare

Tocanita cu pui si praz


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui
  • 250 g praz
  • 3 ardei grasi
  • 1 lingurita faina
  • 5 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • boia dulce
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il tai cubulete, il condimentezi cu sare si piper si il pui la calit in ulei incins.
  2. Pana cand puiul se rumeneste frumos, speli prazul si ardeii.
  3. Tai ardeii cubulete si ii adaugi peste pieptul de pui dupa ce acesta s-a rumenit.
  4. Stingi cu 200 ml apa fierbinte, lasand sa fiarba timp de 20 de minute.
  5. Adaugi prazul taiat rondele si mai lasi sa fiarba timp de 10 minute, apoi torni 150 ml apa rece, in care dizolvi faina si pasta de tomate.
  6. Amesteci mancarea scuturand cratita cu miscari scurte, pe orizontala.
  7. Cand sosul s-a ingrosat, adaugi sare si condimente dupa gust, amesteci usor cu o lingura de lemn si stingi focul.
  8. Pofta buna!

Tocanita cu pui si praz


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu pui si praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu pui si praz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.