Ciorba de vita - Retete Culinare

Ciorba de vita


Iti trebuie:
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 kg oase de vita
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 ardei grasi
  • 250 g pulpa de rosii din conserva
  • 1,5 l bors
  • 1 lingura leustean verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine oasele de vita in mai multe randuri de apa rece si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Lasi sa fiarba si ai grija sa spumezi pana cand elimini spuma de tot iar carnea devine moale.
  3. Adaugi legumele taiate dupa dorinta, sare dupa gust, acoperi cu capac si lasi sa fiarba impreuna 15 minute.
  4. Adaugi pulpa de rosii, potrivesti din nou gustul de sare si piper, lasi sa mai fiarba 10 minute si adaugi borsul.
  5. Dupa 2-3 clocote, iei de pe foc.
  6. Servesti borsul cald, garnisit cu leustean verde tocat, presarat deasupra.
  7. Pofta buna!

Ciorba de vita




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.