Tocanita de rosii si ciuperci - Retete Culinare

Tocanita de rosii si ciuperci


Iti trebuie:
  • 800 g ciuperci
  • 2 fire de praz
  • 4 catei de usturoi
  • 500 g rosii bine coapte
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita rozmarin
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciupercile, le cureti si le tai dupa preferinte.
  2. Speli bine prazul si il tai rondele.
  3. Zdrobesti usturoiul si il pui la calit in 2 linguri de ulei.
  4. Adaugi si prazul si le lasi sa se caleasca impreuna.
  5. Dupa ce acestea au devenit sticloase, adaugi si ciupercile si potrivesti gustul de sare si piper.
  6. Prajesti totul pana scade toata zeama lasata de ciuperci.
  7. Adaugi rosiile decojite si taiate cuburi si mai lasi sa scada bine.
  8. La urma presari rozmarinul.
  9. Pofta buna!

Tocanita de rosii si ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de rosii si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de rosii si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.