Minipateuri cu telemea - Retete Culinare

Minipateuri cu telemea


Iti trebuie:
  • 400 g aluat foitaj
  • 250 g telemea
  • 1 ou
  • 1/2 lamaie
  • 20 ml ulei
  • chimen
  • cascaval ras
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Razi telemeaua, adaugi 1 galbenus de ou, razi coaja de lamaie, presari putin chimen si amesteci bine.
  2. Pe o planseta, intinzi foile de aluat, iar deasupra pui umplutura pe fiecare foaie, rulezi pe lungime, apoi tai ruloul in bucati cu latura de 3-4 cm.
  3. Asezi pateurile pe o tava stropita cu ulei si le ungi cu galbenusul batut, le presari cu cascaval ras si cu chimen si le coci in cuptorul incins la 150 de grade Celsius la 30 de minute.
  4. Pofta buna!

Minipateuri cu telemea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Minipateuri cu telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Minipateuri cu telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.