Briose cu coacaze - Retete Culinare

Briose cu coacaze


Iti trebuie:
  • 250 g branza de vaci
  • 6 linguri lapte
  • 5 linguri ulei
  • 80 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 1 pachetel praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • 2 linguri zahar
  • 200 g coacaze
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri nuca de cocos
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina impreuna cu praful de copt.
  2. Framanti un aluat din branza de vaci cu zaharul, uleiul, laptele, sare, oul, zaharul vanilat si omogenizezi.
  3. Adaugi faina amestecata cu praful de copt.
  4. Imparti aluatul in 16 bilute pe care le aplatizezi.
  5. Le asezi intr-o tava captusita cu hartie de copt.
  6. Faci mici gauri in turtite, unde introduci bucati mici de unt.
  7. Deasupra asezi coacazele spalate, zaharul si nuca de cocos.
  8. Le coci la 175°C, in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute.
  9. Pofta buna!

Briose cu coacaze


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose cu coacaze "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Briose cu coacaze - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.