Placinta cu spanac si peste - Retete Culinare

Placinta cu spanac si peste


Iti trebuie:
  • 400 g aluat foitaj
  • 300 g spanac congelat
  • 250 g fileuri de cod
  • 200 g creveti decorticati
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • busuioc
  • menta verde
  • marar uscat
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Incingi cuptorul.
  2. Speli bine fileurile de peste, le tamponezi cu un servet de bucatarie, tai in bucati potrivite si condimentezi cu sare si piper.
  3. Pui frunzele de spanac la calit in 2 linguri de unt, adaugi sare si piper si cand acestea s-au inmuiat adaugi si bucatile de peste.
  4. Presari crevetii decorticati si condimentezi daca mai este nevoie.
  5. lei prima foaie de aluat si o asezi in tava de copt, avand grija sa asterni mai intai hartia de copt, unsa cu putin ulei.
  6. Asezi acest amestec, in mod cat mai uniform, deasupra primei foi de aluat si acoperi cu cea de-a doua foaie de aluat.
  7. Intepi placinta deasupra cu o furculita si apoi dai tava in cuptorul deja incins, la foc potrivit.
  8. Dupa o jumatate de ora placinta este gata, avand aluatul rumen si crocant.
  9. Pofta buna!

Placinta cu spanac si peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu spanac si peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu spanac si peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.