Tiramisu cu piersici - Retete Culinare

Tiramisu cu piersici


Pentru inghetata de piersici iti trebuie:
  • 400 ml lapte
  • 4 oua
  • 400 ml frisca
  • 250 g piersici fara samburi
  • 1 lingura amidon alimentar
Pentru tiramisu iti trebuie:
  • 1 pachet mare de piscoturi
  • un plic cafea solubila
  • cateva fructe preferate
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput se pregateste inghetata de piersici.
  2. Se sparg ouale unul cate unul, se bat bine si amidonul desfacut in laptele caldut.
  3. Se pune vasul cu aceste ingrediente pe flacara mica, se tine cateva minute pana cand se ingroasa putin iar apoi se lasa la racit.
  4. Se spala bine piersicile ( aveti grija ca acestea sa fie foarte coapte ) si se pun la pasat intr-un blender pana cand se obtine un piure fin.
  5. Dupa ce s-a racit crema, se adauga piureul de caise, se amesteca si apoi se adauga si frisca batuta bine, se amesteca din nou, dupa care se da la rece.
  6. Pentru tiramisu, se face o cafea tare, apoi se tapeteaza o tava cu folie alimentara.
  7. Se inmoaie piscoturile in cafea si se asaza in tava.
  8. Se pun cateva cubulete din fructele preferate de dumneavoastra,  iar deasupra lor se intinde un strat de inghetata.
  9. Se mai pune un strat de piscoturi inmuiate in cafea si un ultim strat de inghetata.
  10. Prajitura astfel formata se da la congelator pana ingheata.
  11. Se scoate cu cel putin 30 de minute inainte de servire.
  12. Pofta buna!

Tiramisu cu piersici

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tiramisu cu piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tiramisu cu piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.