Piept de pui la gratar cu garnitura de dovlecei - Retete Culinare

Piept de pui la gratar cu garnitura de dovlecei


Iti trebuie:
  • 2 bucati piept de pui
  • sare
  • piper
  • condimente pentru gratar de pui
  • Pentru garnitura iti trebuie:
  • 4 dovlecei
  • 300 g smantana pentru gatit
  • sare
  • piper
  • 7 catei de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pieptul de pui, se curata de pielite, se sterge cu un servet de bucatarie si se taie feliute.
  2. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece pentru cateva minute.
  3. Intre timp, se spala dovleceii, se feliaza, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
  4. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.
  5. Se introduc pe rand dovleceii, intorcandu-se dupa 2 minute de pe o parte pe cealalta.
  6. Dupa ce se calesc se asaza pe un servetel pentru a fi absorbit uleiul.
  7. Se pregateste un sos din smantana, usturoi pisat, sare si marar tocat marunt.
  8. Acest sos se asaza peste dovlecei si se amesteca usor.
  9. Muschiuletul de porc se feliaza, se condimenteaza si se asaza pe gratar.
  10. Cand s-a rumenit, se serveste impreuna cu garnitura de dovlecei.
  11. Pofta buna!

Piept de pui la gratar cu garnitura de dovlecei




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui la gratar cu garnitura de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui la gratar cu garnitura de dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.