- Pagina Principala
- Retete cu carne
- Retete din Carne de Pasare
- Piept de pui la gratar cu garnitura de dovlecei
Piept de pui la gratar cu garnitura de dovlecei
- Prezentata de: Iovan Valentina
- » Cartea De Bucate : Retete din Carne de Pasare
- » Fara nota
- » Data: 19/11/2012
Iti trebuie:
- 2 bucati piept de pui
- sare
- piper
- condimente pentru gratar de pui
- Pentru garnitura iti trebuie:
- 4 dovlecei
- 300 g smantana pentru gatit
- sare
- piper
- 7 catei de usturoi
- Se spala bine pieptul de pui, se curata de pielite, se sterge cu un servet de bucatarie si se taie feliute.
- Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece pentru cateva minute.
- Intre timp, se spala dovleceii, se feliaza, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
- Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.
- Se introduc pe rand dovleceii, intorcandu-se dupa 2 minute de pe o parte pe cealalta.
- Dupa ce se calesc se asaza pe un servetel pentru a fi absorbit uleiul.
- Se pregateste un sos din smantana, usturoi pisat, sare si marar tocat marunt.
- Acest sos se asaza peste dovlecei si se amesteca usor.
- Muschiuletul de porc se feliaza, se condimenteaza si se asaza pe gratar.
- Cand s-a rumenit, se serveste impreuna cu garnitura de dovlecei.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui la gratar cu garnitura de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".