Friptura de vita in vin - Retete Culinare

Friptura de vita in vin


Iti trebuie:
  • 1,5 kg pulpa de vita
  • 500 ml vin rose demisesc
  • 100 g unt
  • 2 crengute rozmarin
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 8 catei de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine carnea de vita, se curata de pielite si se tamponeaza cu un servet de bucatarie.
  2. Se taie bucatele potrivite, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga vinul se amesteca bine si se lasa doua ore la frigider pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
  3. Intre timp, se topeste untul si se amesteca cu uleiul, rozmarinul si usturoiul pisat.
  4. Se adauga cubuletele de carne si sosul de vin.
  5. Se lasa sa se inabuse la foc potrivit.
  6. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda si, daca mai este nevoie, se stropeste cu apa calduta.
  7. Dupa ce s-a patruns uniform, se asaza pe platou si se orneaza cu rozmarin.
  8. Pofta buna!

Friptura de vita in vin


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de vita in vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de vita in vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.