Ciuperci umplute cu mozzarella - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu mozzarella


Iti trebuie:
  • 25 de ciuperci medii
  • 200 g mozzarella
  • 200 g crema de branza
  • 125 ml iaurt
  • 8 catei de usturoi
  • 60 g unt
  • sare
  • o legatura patrunjel
  • cimbru
  • 5 ardei grasi de culori diferite
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine ciupercile, se curata bine, se scot codiletele si se pun palarioarele la scurs in strecuratoare.
  2. Se calesc in unt cu un praf de sare si cu usturoi.
  3. Se toaca marunt coditele de la ciuperci si se pun la calit impreuna cu usturoiul.
  4. Se pun ciupercile intr-o tava, se stropesc cu putina apa si sare grunjoasa si in fiecare palarie se asaza un cubulet de unt.
  5. Se lasa in cuptor sa se inmoaie.
  6. Se pregatesc, intre timp, umpluturile.
  7. Se freaca bine crema de branza cu iaurtul, cu sare si usturoiul macinat.
  8. Pe mozzarella se presara cimbru, verde macinat, iar ardeii se toaca marunt si se rumenesc in sucul propriu.
  9. Pentru sos, se paseaza rosiile si se amesteca bine cu zahar, sare, paprika, ulei si se fierb.
  10. Se umplu ciupercile cu mozzarella si crema de branza, se orneaza cu ardei si se mai lasa cateva minute in cuptor.
  11. Pofta buna!

Ciuperci umplute cu mozzarella




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu mozzarella "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu mozzarella - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.