Tocanita cu pulpe de pui si legume - Retete Culinare

Tocanita cu pulpe de pui si legume


Iti trebuie:
  • 10 copanele ( pulpe ) de pui
  • 10 cartofi
  • 5 morcovi
  • 3 cepe
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 5 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 250 g piure de rosii
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine copanelele de pui, se curata de eventuale pielite, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si usturoi si se pun la calit in ulei de masline.
  2. Dupa ce acestea s-au rumenit frumos, se adauga apa calduta si se lasa sa se patrunda bine.
  3. Intre timp, se curata ceapa, morcovii si cartofii, se spala si se taie cubulete sau rondele.
  4. Se pun peste copanele de pui si se calesc la aceeasi temperatura.
  5. Spre final, se adauga piureul de rosii si usturoiul si se mai lasa cateva minute.
  6. Se servesc ornate cu marar si frunzulite de cimbru.
  7. Pofta buna!

Tocanita cu pulpe de pui si legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu pulpe de pui si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu pulpe de pui si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.