Dovlecei pane - Retete Culinare

Dovlecei pane


Iti trebuie:
  • 5 dovlecei
  • 1 legatura marar
  • 4 oua
  • 150 g pesmet
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • 100 g faina
  • 70 g nuca macinata
  • sare
  • piper
  • 300 g crema de branza
  • ceapa verde
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine dovleceii, se sterg cu un servet de bucatarie, se taie rondele potrivit de groase si se pun la scurs intr-o strecuratoare.
  2. Intre timp, se bat ouale spuma si se amesteca cu usturoiul macinat, cu faina, sarea, piperul, nuca, mararul tocat marunt si pesmetul.
  3. Dovleceii se trec prin aluatul obtinut si apoi se prajesc la foc potrivit in uleiul incins.
  4. Se scot si se lasa sa se scurga pe un servet absorbant.
  5. Se servesc ornati cu crema de branza si ceapa verde.
  6. Pofta buna!

Dovlecei pane


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei pane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei pane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.