Friptura din piept de pui - Retete Culinare

Friptura din piept de pui


Iti trebuie:
  • 3 bucati mari de piept de pui
  • 2 crengute rozmarin
  • 300 g rosii cherry
  • 250 g masline verzi si negre
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 capatana usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 70 ml vin alb dulce
  • 1 lingura miere
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pieptul de pui, se curata de eventuale pielite, se taie in doua sau in patru in functie de dimensiunea acestuia si se pune la oparit in apa clocotita maximum 5 minute si apoi se scoate,  se condimenteaza cu sare, piper, se unge cu miere si se prajeste in uleiul incins.
  2. Dupa ce s-a rumenit, se scoate si se asaza pe un servet absorbant sa se scurga.
  3. Intre timp, se curata usturoiul, se zdrobeste de data aceasta usor cat sa-i iasa aroma si se pune in tava de ceramica.
  4. Se adauga rosiile, maslinele, pieptul rumenit si rozmarinul.
  5. Se amesteca mierea cu vinul si cu putin ulei si se toarna peste ingredientele din tava.
  6. Se mai presara sare si se baga in cuptor.
  7. Se serveste ornata cu rozmarin verde.
  8. Pofta buna!

Friptura din piept de pui



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura din piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura din piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.