Ardei umpluti cu carne - Retete Culinare

Ardei umpluti cu carne


Iti trebuie:
  • 12 ardei
  • 800 g carne tocata ( amestec vita si porc )
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • 4 cepe
  • 1 legatura marar
  • 1 l suc de rosii
  • ulei
  • 1 ou
  • cimbru uscat
Pregatesti asa:
  1. Se alege orezul, se clateste in mai multe ape si se lasa cateva minute in apa rece.
  2. Se spala bine ardeii, se taie un capac, se scoate cotorul si semintele si se pun cu gura in jos pentru a se scurge bine.
  3. Intre timp, se curata ceapa, se taie marunt si se caleste 2-3 minute, cat sa se inmoaie, apoi se lasa sa se racoreasca.
  4. Se pune carnea tocata intr-un bol si se amesteca cu ceapa, mararul tocat, oul, orezul scurs bine, sare si piper, dupa gust.
  5. Se framanta bine compozitia, se umplu ardeii, se asaza in cratita, se pun doua linguri de ulei, sucul de rosii si cimbru uscat si se fierb la foc potrivit.
  6. Se baga in cuptor 15 minute.
  7. Se servesc cu smantana si ornati cu marar.
  8. Pofta buna!

Ardei umpluti cu carne


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.