Ciorba cu mazare si pastai - Retete Culinare

Ciorba cu mazare si pastai


Iti trebuie:
  • 200 g mazare
  • 250 g fasole pastai
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 3 ardei
  • 2 lingrui ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 700 ml bors
  • 1 legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pastaile de fasole, se rup in doua si se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Se spala bine si mazarea si se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  3. Celelalte legume, se curata, se spala bine, se taie cubulete potrivite si se pun la fiert si ele in apa rece cu un praf de sare.
  4. La final se adauga mazarea si fasolea fiarta.
  5. Borsul se da in cateva clocote.
  6. Se potriveste cu sare si piper.
  7. Se adauga borsul si se mai lasa sa clocoteasca cateva minute.
  8. Se orneaza cu patrunjei proaspat.
  9. Pofta buna!

Ciorba cu mazare si pastai



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu mazare si pastai "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu mazare si pastai - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.