Prajitura cu ciocolata amaruie - Retete Culinare

Prajitura cu ciocolata amaruie


Iti trebuie:

  • 4 oua
  • 300 g ciocolata amaruie
  • 200 g unt
  • un praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g zahar
  • 2-3 linguri cacao
  • 4 linguri nuca macinata
  • 1-2 linguri faina
  • 100 g crema mascarpone
  • 250 g frisca
  • inghetata de ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Se pregateste un vas pentru bain marie.
  2. Se pune ciocolata la topit, iar dupa ce aceasta a fost adusa in stare fluida se lasa sa se racoreasca la temperatura camerei.
  3. Se freaca untul cu ouale, zaharul vanilat si zaharul si se incorporeaza ciocolata.
  4. Se adauga faina, cacaua si nucile.
  5. Se amesteca usor sa nu se lase si se toarna in tava tapetata cu unt si zahar.
  6. Se coace la 160°C.
  7. Se amesteca frisca cu crema de branza si se aranjeaza pe platou.
  8. Se aranjeaza astfel: o bucata de prajitura, un strat de fulgi de ciocolata, crema si o cupa de inghetata.
  9. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata amaruie


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu ciocolata amaruie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu ciocolata amaruie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.