Tocanita cu cartofi si ceafa - Retete Culinare

Tocanita cu cartofi si ceafa


Iti trebuie:
  • 8 cartofi
  • 700 g ceafa de porc
  • 300 g boabe de mazare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o cureti de pielite daca e cazul si o pui la oparit in apa fierbinte cu un praf de sare.
  2. Dupa ce s-a oparit putin carnea se lasa sa se racoreasca.
  3. Speli bine mazarea si o pui la fiert in apa rece cu sare.
  4. Intre timp, se curata cartofii, se taie cubulete potrivite si se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  5. Dupa ce carnea s-a racorit, se sterge bine, se taie cubulete, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se pune la calit in unt amestecat cu uleiul de masline.
  6. Se adauga usturoiului si se perpelesc la foc potrivit.
  7. Se curata intre timp ceapa, se taie rondele subtiri si se perpeleste impreuna cu carnea de porc.
  8. Se adauga si cubuletelede cartofi fierti si se stropesc, cu apa calduta, doar daca este nevoie.
  9. Mazarea fiarta in prealabil se adauga si ea si se fierb in continuare.
  10. Se lasa sa scada si apoi se serveste ornata cu patrunjel proaspat.
  11. Pofta buna!

Tocanita cu cartofi si ceafa


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu cartofi si ceafa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu cartofi si ceafa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.