Chiftelute cu cascaval - Retete Culinare

Chiftelute cu cascaval


Iti trebuie:
  • 1 kg carne tocata ( amestec vita si porc )
  • 1-2 oua
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 cartofi
  • miezul de la 4 felii de paine
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 150 g cascaval
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii, ii cureti de coaja, ii dai pe razatoare si ii storci bine de zeama.
  2. Se pune painea rupta in bucatele la inmuiat in lapte.
  3. Se curata ceapa, se toaca marunt si se adauga peste carnea tocata de porc, verdeata tocata marunt, painea si cartofii.
  4. Se adauga oul si usturoiul pisat, se potrivesc cu sare si piper si se amesteca bine.
  5. Se obtine o pasta bine legata.
  6. Se modeleaza chiftelutele, punand un cub de cascaval la mijloc si se prajesc in uleiul incins.
  7. Pofta buna!

Chiftelute cu cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute cu cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute cu cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.