Ciorba romaneasca de fasole - Retete Culinare

Ciorba romaneasca de fasole


Iti trebuie:

  • 400 g boabe de fasole
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • patrunjel proaspat
  • 1 kg rosii
  • cimbru verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa pentru o ora in apa rece.
  2. Dupa aceea se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  3. Se schimba apa de 3 ori.
  4. Intre timp, se curata zarzavaturile, se toaca cubulete potrivite si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.
  5. Se adauga si fasolea fiarta in ciorba de legume.
  6. Dupa ce au fiert fasolea si legumeie, se adauga uleiul de masline, rosiile taiate o parte in cubulete mici si o parte pasate.
  7. La final, se adauga sare si piper, dupa gust, si seserveste ornata cu patrunjel proapat si frunzulite de cimbru.
  8. Pofta buna!

Ciorba romaneasca de fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba romaneasca de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba romaneasca de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.