Mancarica cu ciuperci si pui - Retete Culinare

Mancarica cu ciuperci si pui


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pesmet
  • 150 g cascaval
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il tai bucati potrivite si il condimentezi cu sare si piper.
  2. Stropesti si cu vin si ulei de masline si pui pieptul de pui intr-o tava de yena sau de ceramica si se baga in cuptor sa se rumeneasca.
  3. In acest timp, se spala si se curata ciupercile.
  4. O parte se taie rondele, restul se toaca marunt.
  5. Ceapa se curata, se taie solzisori si se caleste in uleiul de floarea-soarelui.
  6. Se adauga ciupercile tocate marunt si usturoiul pisat si se fierb inabusit.
  7. Dupa ce s-au patruns, se adauga verdeata, pesmetul si cascavalul ras.
  8. Se dau deoparte sa se racoreasca.
  9. Pieptul rumenit se serveste cu sosul de ciuperci.
  10. Se orneaza cu patrunjel proaspat.
  11. Pofta buna!

Mancarica cu ciuperci si pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica cu ciuperci si pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica cu ciuperci si pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.