Peste cu garnitura de dovlecei - Retete Culinare

Peste cu garnitura de dovlecei


Iti trebuie:
  • 6 pesti ( cam de 0,5 kg fiecare )
  • 5 dovlecei
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru verde
  • 2 lamai
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel proaspat
Pregatesti asa:
  1. Se curata pestii de solzi si de intestine, se clatesc in mai multe randuri de apa rece si se sterg cu un prosop de bucatarie.
  2. Se condimenteaza cu sare si piper pe exterior, iar in interior se adauga felii de lamaie, cimbru si rondele de usturoi.
  3. Se stropesc cu ulei de masline pe toate partile, se infasoara in hartie de copt si se incinge gratarul.
  4. Se unge cu grasime.
  5. Se spala, se taie dovleceii rondele si se asaza pe gratar.
  6. Pestii se asaza pe un strat de rondele de ceapa rosie.
  7. Se rasucesc rapid ca sa nu se arda ceapa.
  8. Dupa ce s-au patruns, se dau de-o parte.
  9. Se scot din hartie si se servesc cu dovleceii rumeniti.
  10. Se orneaza cu patrunjel si felii de lamaie.
  11. Pofta buna!

Peste cu garnitura de dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste cu garnitura de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste cu garnitura de dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.