Prajitura cu mascarpone si ciocolata - Retete Culinare

Prajitura cu mascarpone si ciocolata


Pentru blat iti trebuie:

  • 4 oua
  • 150 g margarina pentru prajituri
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
  • 3 linguri cacao
Pentru crema iti trebuie:
  • 350 g mascarpone
  • 3 galbenusuri
  • 50 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 1 esenta de vanilie
  • 400 g ciocolata cu lapte
Pregatesti asa:
  1. Se lasa untul la temperatura camerei cu 30 de minute inainte de prepararea prajiturii.
  2. Dupa ce acesta s-a inmuiat, se freaca cu  zaharul, se adauga ouale unul cate unul, un praf de sare, faina si cacaoa cernute.
  3. Se toarna compozitia in tava tapetata cu unt si / zahar tos si se baga in cuptor la 140°C.
  4. Se taie ciocolata cubulete si se topeste la baie de aburi.
  5. Se adauga o lingurita de unt topit sau de ulei de floarea-soarelui.
  6. Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu vanilia si, la final, se adauga crema de branza.
  7. Se scoate foaia si se lasa sa se raceasca.
  8. Se asaza pe un platou dreptunghiular, se intinde un strat de crema si se acopera cu ciocolata topita.
  9. Se lasa 1-2 ore la rece.
  10. Pofta buna!

Prajitura cu mascarpone si ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu mascarpone si ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu mascarpone si ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.