Chec cu bacon si ciuperci - Retete Culinare

Chec cu bacon si ciuperci


Iti trebuie:
  • 300 g piept de curcan
  • 150 g bacon afumat
  • 250 g ciuperci
  • 200 g unt
  • 6 oua
  • 1 ceapa
  • 250-300 g faina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pieptul de curcan si se opareste in apa clocotita cu un praf de sare.
  2. Se taie baconul cubulete si se pune la calit.
  3. Se adauga pieptul de curcan taiat fasii subtiri, se presara sare si piper, dupa gust, si se rumenesc usor.
  4. Separat, se curata si se spala ceapa si ciupercile.
  5. Se toaca marunt si se calesc in putin ulei de masline.
  6. Dupa ce s-au patruns, se dau de-o parte sa se racoreasca.
  7. Intr-un bol, se freaca untul cu ouale, se adauga ciupercile, carnea de curcan, baconul si, la final, faina cernuta.
  8. Se incorporeaza usor sa nu se lase si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
  9. Se coace la 150°C si se serveste dupa ce s-a mai racorit.
  10. Pofta buna!

Chec cu bacon si ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu bacon si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu bacon si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.