Copanele crispy - Retete Culinare

Copanele crispy


Iti trebuie:
  • 16 copanele de pui
  • 6 fire de usturoi verde
  • 250 g spanac fiert
  • 1 legatura patrunjel
  • cimbru verde
  • sare
  • piper
  • 4 linguri parmezan ras
  • 4 linguri pesmet
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine copanelele de pui, se curata de eventuale pielite si se pun la oparit in apa clocotita cu un praf de sare.
  2. Dupa ce acestea au fiert se scot pe un servet de bucatarie si se lasa pana cand se elimina excesul de apa.
  3. In acest timp, se curata usturoiul, se spala, se taie marunt si se amesteca cu spanacul, patrunjelul, parmezanul, cimbrul, pesmetul si faina.
  4. Se bat ouale cu un praf de sare si se trec copanele prin ou, compozitia cu verdeturi si se prajesc in uleiul incins.
  5. Pofta buna!

Copanele crispy



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Copanele crispy "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Copanele crispy - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.