Ghiveci cu varza si carnaciori - Retete Culinare

Ghiveci cu varza si carnaciori


Iti trebuie:

  • 1,5 kg varza noua
  • 2 cepe mari
  • 2 crengute rozmarin proaspat
  • 4 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita boia iute
  • mustar cu boabe
  • 500 g carnaciori semiafumati
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine varza si se da pe razatoarea mare.
  2. Se freaca varza razuita cu sare si se lasa deoparte cateva minute.
  3. Se curata ceapa, se spala bine si se toaca marunt.
  4. Se pune la calit iar cand aceasta devone sticloasa se adauga si varza data pe razatoare sau dupa preferinta poate fi taiata si julien din cutit.
  5. Se caleste ia foc moderat, sa nu se arda.   
  6. Dupa ce s-a inmuiat varza, se adauga piper, boia si pasta de rosii.
  7. Se mai lasa cateva minute si se baga in cuptor.   
  8. In acest timp, se pun carnatii pe gratar si se rumenesc pe toate partile.
  9. Se servesc cu mustar si varza calita.
  10. Se orneaza cu frunzulite de cimbru.
  11. Pofta buna!

Ghiveci cu varza si carnaciori





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci cu varza si carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ghiveci cu varza si carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.