Rulouri de pui cu sos de rosii - Retete Culinare

Rulouri de pui cu sos de rosii


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 150 g cascaval
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g unt
  • 30 ml vin alb dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
Pentru sos iti trebuie:
  • 500 g piure de rosii
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 1 lingurita zahar
  • cimbru verde
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine carnea de pui, se curata de pielite, se tamponeaza cu un servet de bucatarie si se taie in felii ca pentru snitele.
  2. Se condimenteaza bucatile de carne batuta cu sare, piper si cimbru.
  3. Pe bucatiie de carne se pun fasii de cascaval si se ruleaza.
  4. Se asaza intr-o tava termorezistenta si se ung cu unt si ulei.
  5. Se stropesc cu vinul dulce, se acopera si se baga in cuptor sa se rumeneasca frumos.
  6. Se prepara, intre timp, sosul de rosii.
  7. Piureul de rosii se fierbe impreuna cu otetui aromatic, cu zaharul, sarea si piperul.
  8. Se adauga si cimbru, se mai da in cateva clocote si se ia de pe foc
  9. Pofta buna!

Rulouri de pui cu sos de rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri de pui cu sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri de pui cu sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.