Friptura festiva de vita - Retete Culinare

Friptura festiva de vita


Iti trebuie:
  • 6 felii antricot de vita
  • 1 ananas
  • 150 g unt
  • 250 g branza brie
  • 3 linguri ulei de masline
  • cimbru verde
  • sare
  • piper
  • 300 ml vin rosu
  • 2 frunze salvie
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine antricotul de vita, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si salvie si se pune intr-o cratita.
  2. Se adauga o jumatate din cantitatea de unt, uleiul de masline si vinul.
  3. Se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit.
  4. Cat timp se fierbe carnea, se curata ananasul, se feliaza si se unge cu unt.
  5. Se stropeste cu 1-2 lingurite de vin si se caleste in tigaie.
  6. Dupa ce s-au patruns feliile de carne, se servesc cu ananas si branza brie.
  7. Pofta buna!

Friptura festiva de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura festiva de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura festiva de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.