Ciorba de crap - Retete Culinare

Ciorba de crap


Iti trebuie:
  • 6 rondele de crap
  • 700 ml bors
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 3 ardei
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • leustean verde
  • 1 ardei iute
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine rondele de peste si se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Intre timp, se curata legumele legumele si se toaca dupa preferinte.
  3. Se pun in oala impreuna cu pestele, se acopera si se lasa sa fiarba.
  4. Se strecoara borsul intr-o craticioara, se pun cateva frunzulite de leustean si se fierbe, separat in 2-3 clocote.
  5. Dupa ce au fiert pestele si legumele, se adauga borsul, se potriveste cu sare si piper si se mai lasa cateva minute.
  6. Se serveste ornata cu leustean si patrunjel proaspat.
  7. Pofta buna!

Ciorba de crap



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de crap "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de crap - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.