Negresa cu ciocolata amaruie - Retete Culinare

Negresa cu ciocolata amaruie


Iti trebuie:

  • 5 oua
  • 200 g unt
  • 250 g zahar
  • 4 linguri cacao
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 200-250 g faina
  • 70 g stafide
  • 80 g nuca coapta
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 ml lapte
Pregatesti asa:
  1. Se freaca galbenusurile cu un praf de sare, 100 g zahar, laptele, cacaoa si zaharul vanilat.
  2. Se adauga untul si ciocolata amaruie si se pun sa fiarba la baie de aburi.
  3. Se amesteca usor pana se obtine o compozitie consistenta.
  4. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca treptat.
  5. Se bat albusurile si se adauga; restul de zahar.
  6. Se opreste o parte din compozitia de ciocolata pentru glazura, iar restul se incorporeaza cu faina si praful de copt.
  7. La final, se pun albusurile si se amesteca usor sa nu se lase.
  8. Se toarna compozitia in tava tapetata cu unt si zahar.
  9. Pe deasupra, se presara nucile coapte si stafidele.
  10. Se coace la 160°C.
  11. Dupa ce s-a facut, se raceste si se acopera cu glazura de ciocolata.
  12. Pofta buna!

Negresa cu ciocolata amaruie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa cu ciocolata amaruie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa cu ciocolata amaruie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.