Pateuri cu telemea - Retete Culinare

Pateuri cu telemea


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 60 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pliculet drojdie uscata
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g telemea
  • 2 lingurite chimen
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Se framanta un aluat din faina cernuta, 2 linguri ulei de masline, untul lasat cateva minute sa se inmoaie la temperatura camerei si apa atat cat este necesara pentru a obtine un aluat relativ moale si omogen
  2. Se lasa sa se odihneasca o ora.
  3. Intre timp se pregateste umplutura.
  4. Se da pe razatoarea telemeaua, se amesteca cu chimenul si oul batut bine cu un praf de sare.
  5. Aluatul se taie in cercuri, se pune umplutura si apoi se pliaza in triunghi, lipind marginile.
  6. Se coc 20 de minute in cuptorul incins.
  7. Pofta buna!

Pateuri cu telemea


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pateuri cu telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pateuri cu telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.