Ciorbita cu pui si dovlecel - Retete Culinare

Ciorbita cu pui si dovlecel


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • 300 ml bors
  • miezul de la 2-3 dovlecei
Pregatesti asa:
  1. Se curata si se spala bine zarzavaturile, dupa care se taie cubulete de dimensiuni potrivite.
  2. Intr-un vas mai inalt se pune la fiert apa rece cu un praf de sare.
  3. Se spala pieptul de pui, se taie in cubulete potrivite si se pune la fiert in vasul cu apa.
  4. Se spumeaza ori de cate ori este necesar.
  5. Dupa ce s-a inlaturat spuma in totalitate se adauga la fiert si legumele tocate cubulete.
  6. Se lasa pe foc circa 20 de minute.
  7. Dupa acest timp, se adauga dovleceii care vor fierbe foarte repede, deci se mai lasa doar 10 minute pe foc.
  8. Se opareste borsul separat , dupa care se adauga la final in ciorbita.
  9. Pofta buna!

Ciorbita cu pui si dovlecel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita cu pui si dovlecel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita cu pui si dovlecel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.