Ciorba cu rosii si pui - Retete Culinare

Ciorba cu rosii si pui


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui
  • 1 lignura faina
  • 1,5 l supa de rosii
  • 500 ml suc de rosii
  • 3 ardei grasi
  • 2 cepe rosii
  • 200 g boabe de porumb fiert
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cateva fire de coriandru
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pieptul de pui, se curata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza cu un pic de sare.
  2. In oala in care se va pregati ciorbita se incinge o lingura ulei de masline si se pun la rumenit cubuletele de carne.
  3. Dupa ce carnea devine alba la culoare se scoate din oala si se lasa putin deoparte.
  4. In aceeasi oala se pune cealalta lingura de ulei si se caleste ceapa tocata marunt.
  5. Se adauga faina amestecand rapid si, cand amestecul devine gros, se toarna supa de pui preparata din concentrat si sucul de rosii.
  6. Se lasa la fiert 10 minute si se potriveste gustul de sare.
  7. Se adauga carnea, porumbul si ardeii tocati fasii, se amesteca si se lasa la fiert inca 10 minute.
  8. Se serveste cu coriandru proaspat tocat.
  9. Pofta buna!

Ciorba cu rosii si pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu rosii si pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu rosii si pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.