Vinete pane - Retete Culinare

Vinete pane


Iti trebuie:
  • 3 vinete
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 1 varf cutit de drojdie uscata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Se spala vinetele, se sterg cu un prosop de bucatarie, se taie in rondele potrivit de groase, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
  2. Intr-un vas se pun faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.
  3. Se amesteca sa se formeze o pasta grosuta.
  4. Apoi se toarna apa, putin cate putin, se amesteca si se lasa aluatul sa se odihneasca timp de jumatate de ora.
  5. Se dau rondelel de vinete prin aluatul format anterior si se pun la prajit intr-o tigaie, in baie de ulei incins.
  6. Se scot apoi pe hartie absorbanta si se servesc imediat.
  7. Pofta buna!

Vinete pane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete pane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete pane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.