Tarta cu dovlecel si rosii - Retete Culinare

Tarta cu dovlecel si rosii


Iti trebuie:
  • 1 pachet aluat congelat de foietaj
  • 10 rosii cherry
  • 1 dovlecel
  • 3 linguri unt
  • 1 ceapa mare
  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 2 frunze de busuioc
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Inainte de a pregati reteta cu cateva minute se scoate aluatul de foietaj la decongelat.
  2. Se unge o forma de tarta cu unt, se tapeteaza cu pesmet, iar dupa ce aluatul s-a dezghetat se aseaza in forma de tarta.
  3. In untul topit, se caleste ceapa taiata marunt si apoi se pun rosiile taiate in doua si dovlecelul taiat felii lungi si subtiri.
  4. Se sareaza si pipereaza si se lasa putin in tigaie sa se inmoaie legumele.
  5. Ouale se bat ca pentru omleta, se adauga laptele, se potriveste gustul de sare, se toarna in tava peste aluat si deasupra se asaza legumele.
  6. Se da tava la cuptor pentru 30 de minute.
  7. Se serveste cu frunze de busuioc.
  8. Pofta buna!

Tarta cu dovlecel si rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu dovlecel si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu dovlecel si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.