Rosii la borcan - Retete Culinare

Rosii la borcan


Iti trebuie:
  • 1 kg rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura zahar
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • ramurele de cimbru
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine rosiile si se pun cateva secunde in apa clocotita si se curata de coaja.
  2. Se taie ip patru si se scot semintele si cotorul.
  3. Se incalzeste cuptorul si, in tava aragazului, se asaza o foaie de aluminiu, peste care se pun feliile de rosii.
  4. Se pudreaza cu zahar, sare, piper, se presara cimbru si se pun cateii de usturoi taiati feliute, dupa care se stropesc cu ulei si cateva picaturi de otet balsamic.
  5. Se da tava la cuptor, la temperatura minima, pentru 3-4 ore si apoi, dupa ce rosiile s-au uscat, se asaza in borcane.
  6. Se toarna ulei de masline si se pun capace.
  7. Se servesc fie ca atare, pe tartine, fie drept garnitura la paste, alaturi de parmezan.
  8. Pofta buna!

Rosii la borcan


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii la borcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii la borcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.